Интерком за мотоциклети EJEAS K1 K1 PRO K1 PRO +

Производител: EJEAS
250,00 лв.
Виж снимките за разлики в моделите:
К1 250 лв.
К1 про 300 лв. 
К1 про + 390 лв. 

Интеркомът за мотоциклети EJEAS K1

Мотоциклетният интерком EJEAS K1 осигурява надеждна връзка благодарение на технологията Mesh 3.0 и гарантира стабилен сигнал на разстояние до 1000 м. Освен това той позволява комуникация за 2-4 души и автоматично възстановява връзката при прекъсване на връзката. Той също така позволява да правите снимки и да записвате видеоклипове, а записите от инцидента ще бъдат автоматично запаметени. Освен това се отличава с дълго време на работа и е водоустойчив по стандарта IP67.

Надеждна връзка

Домофонът EJEAS K1 използва технологията Mesh 3.0, а обхватът на връзката достига 1000 метра. Нещо повече, той позволява на 4 потребители да комуникират едновременно и ще се свържете само с едно кликване - без сложни настройки. Притеснявате ли се, че връзката ще се прекъсне? Не се притеснявайте! Интеркомът ще възобнови връзката автоматично.

Не се притеснявайте за загуба на сигнала

В сравнение с други продукти от този вид, интеркомът EJEAS K1 работи безупречно дори въпреки такива препятствия като тунели, хълмове, има пътища с голям трафик и др. Bluetooth интеркомът предлага обхват до 100 метра, а K1 - 1000 метра на открито и 500 метра между други превозни средства.

Създаване на снимки и записи

Осмъртявайте моментите, които са специални за вас, докато пътувате. Интеркомът EJEAS K1 предлага широк зрителен ъгъл от 140° и ви позволява да записвате видеоклипове с резолюция 2K@3FPS. Това ви позволява да създавате висококачествени записи. Нещо повече, интеркомът автоматично започва да записва, когато бъде засечен инцидент. Освен това устройството поддържа Wi-Fi връзка и се свързва със смартфон. Наличното приложение ви позволява да преглеждате записа в реално време. Можете да съхранявате материали в него с общ капацитет на паметта до 256G.

Вграден микрофон

Домофонът разполага с микрофон, чиято чувствителност можете да регулирате на 5 нива. По подразбиране тя е настроена на ниво 3. Правилната стойност зависи от условията на околната среда и скоростта на движение на автомобила - при скорост 40 км/ч и слаби пориви на вятъра можете да настроите чувствителността на микрофона на 5, така че гласът ви да се чува ясно от другите участници в разговора. При скорост над 100 км/ч се препоръчва да настроите чувствителността на микрофона на 1, за да намалите влиянието на шума от вятъра върху интеркома. Освен това можете да изключите звука на микрофона ръчно или като включите режим Mesh (Мешавица).

Удобна смяна на каналите

Устройството предлага 5 канала, а когато включите режим Mesh, интеркомът превключва на канал 1. Всеки обаждащ се трябва да зададе същия канал на своя интерком, за да продължи разговора. Имайте предвид, че при лоши метеорологични условия, на магистрала с интензивен трафик или с голям брой електронни устройства обхватът на интеркома може да бъде по-кратък.

Изтънчен дизайн

Домофонът е водоустойчив по IP67 и има работна температура от -10°C до 50°C, така че можете да го използвате при различни метеорологични условия. Освен това устройството поддържа EUC връзка с волана и се свързва с 2 смартфона едновременно чрез Bluetooth 5.1. Можете удобно да актуализирате софтуера, да стартирате гласовия асистент, да използвате навигацията и да получавате входящи повиквания.

Дълго време за работа

Домофонът EJEAS K1 може да ви придружава почти през целия ден. Устройството е оборудвано с висококачествена литиева батерия с капацитет 2100 mAh, което се изразява в дълго време на работа. В режим Mesh устройството работи 17 ч., в Bluetooth - повече от 30 ч., възпроизвежда музика около 55 ч. и записва видеоклипове около 6,5 ч. Зареждането на интеркома, от друга страна, ще отнеме около 3,5 ч. Продуктът поддържа и бързо зареждане през USB-C.

 

 

Производител EJEAS
Модел K1
Цвят черен
Блутуут 5.1
Водоустойчив IP67
Разстояние на работа 1000 м
Време на работа до 55 ч
Време на зареждане 3.5 h
Порт за зареждане USB-C
Капацитет на батерията 2100 mAh
Ограничение на двойките До 4 интеркома