Интерком за мотоциклети EJEAS MS20

Производител: EJEAS
240,00 лв.

Интерком за мотоциклети MS20 на EJEAS

Мотоциклетният интерком EJEAS MS20 осигурява усъвършенствана комуникационна система за групи мотоциклетисти, като позволява на 20 души да се свързват едновременно. С Bluetooth 5.1, CVC шумопотискане и възможност за едновременно слушане на музика и използване на интеркома, устройството ще се превърне в незаменим спътник за всяко пътуване.

Мрежова технология

MS20 използва технологията Mesh, която позволява стабилна и безпроблемна комуникация между до 20 мотоциклетисти. Обхватът на интеркома е до 3 000 метра за 4 души и до 2 000 метра в открита местност за групи от 5 до 20 души. Това позволява на всички членове на групата да поддържат постоянен контакт, независимо от пътните условия. При прекъсване на връзката устройството автоматично се сдвоява отново, като осигурява непрекъсната комуникация.

Bluetooth 5.1 и дълго време на работа

Устройството EJEAS използва технологията Bluetooth версия 5.1, която гарантира бърза и стабилна връзка с устройствата. Благодарение на батерията с капацитет 1200 mAh времето за работа в режим Bluetooth е цели 17 часа, а в режим Mesh - 8 часа. В режим на изчакване интеркомът издържа 320 часа - така че ще докаже своята ефективност по време на дълги пътувания.

Намаляване на шума и високо качество на звука

Технологията CVC (Clear Voice Capture) осигурява намаляване на шума, което значително подобрява качеството на звука по време на разговори. Освен това функцията за 3D стерео звук ви позволява да възпроизвеждате музика с високо качество, докато шофирате. EJEAS MS20 също така поддържа споделяне на музика и ви позволява да слушате любимите си песни заедно с други мотоциклетисти.

Безпроблемна инсталация и експлоатация

Инсталирането на интеркома EJEAS MS20 е бързо и безпроблемно благодарение на включените в комплекта аксесоари, като монтажни щипки и стикери. Устройството може да бъде прикрепено към каска с помощта на традиционна щипка или самозалепваща се стойка. Вграденият микрофон и високоговорителите могат лесно да се монтират в каската, за да се наслаждавате на комфорт и безопасност по време на каране.

Издръжлив, водоустойчив дизайн

Шлемът EJEAS MS20 е устойчив на прах и вода по стандарта IP67. Можете да потопите интеркома на дълбочина 1 метър за 30 минути, без да се притеснявате. Благодарение на здравата си конструкция устройството ще работи при всякакви метеорологични условия, като гарантира надеждна комуникация по време на дъждовно време или при шофиране по труден терен.

Автоматично приемане на повиквания

MS20 автоматично отговаря на входящо телефонно повикване 8 секунди след позвъняването - просто свържете интеркома с телефона си. Това ви позволява безопасно да провеждате разговори, докато шофирате. Устройството поддържа и функция за събуждане с гласов асистент, което улеснява използването на телефона по време на шофиране.

Комфортно слушане на музика

Домофонът EJEAS MS20 ви позволява да споделяте музика с други мотоциклетисти благодарение на функцията си Bluetooth. В режим Mesh можете да слушате музика и да използвате устройството едновременно. Освен това режимът Listening (Слушане) позволява неограничен брой слушатели в групата, така че всеки мотоциклетист може да бъде в крак с информацията, предоставена от ръководителя на групата.

Надежден сигнал

Дарения на усъвършенстваната технология, EJEAS MS20 предлага отлично проникване на сигнала, дори в пренаселени райони, тунели или на стръмни склонове. Сигналът остава стабилен и ясен, което е важно при шофиране в трудни условия. Обхватът на интеркома w е до 2000 метра за група от 4 мотоциклетисти и до 1500 метра за 20 мотоциклетисти.

Включено в комплекта:

  • Домофонът EJEAS MS20
  • Липси за монтиране на високоговорители
  • Кабел за зареждане USB-C
  • Клипса за монтиране
  • Самозалепваща се монтажна скоба
  • Наръчник на потребителя

 

 

Производител EJEAS
Модел MS20
Версия на Bluetooth 5.1
Разстояние До 3000 м (4 души); до 2000 м (5-20 души)
Зареждаща се батерия 3.7V/1200mAh
Време за работа в режим Mesh 8 часа
Време за работа в режим Bluetooth 17 часа
Време за работа в режим на готовност режим 320 часа
Време за работа при споделяне на музика 32 часа
Време за зареждане 3 часа
Захранване DC5V/1A (USB-C)
Намаляване на шума CVC, 3D стерео звук
Направление за водоустойчивост IP67
Тепература на работа -10°C до 50°C