Интерком Moto Ejesa MS8-SE, Mesh 3.0, Водоустойчив IP67, 1000m, черен

Производител: EJEAS
175,00 лв.

Мото домофон EJEAS MS8-SE

Интеркомът за мотоциклети EJEAS MS8-SE позволява безопасна и удобна комуникация по време на каране. Благодарение на най-новата технология Mesh 3.0, устройството позволява до 6 души да комуникират на разстояние до 1000 метра. Батерията от 1200 mAh осигурява дълго време на работа, а водоустойчивостта IP67 ви позволява да общувате и слушате музика свободно при всякакви метеорологични условия.

Дълго работно време

Интеркомът MS8-SE използва батерия с капацитет 1200 mAh, което осигурява дълго време на работа – до 29 часа слушане на музика и 9 часа разговори в Mesh режим. Всичко това само с 3 часа време за зареждане. Не е нужно да се притеснявате, че трябва да зареждате енергията си често по време на дълги пътувания.

Технология Mesh 3.0

Устройството поддържа най-новата технология Mesh 3.0, която позволява свързване на групи до 6 души на разстояние до 1000 метра. Благодарение на този факт всеки участник може да комуникира безпроблемно с останалите, което значително подобрява безопасността и комфорта зад волана. Интеркомът осигурява стабилна връзка дори при трудни полеви условия.

IP67 водоустойчив

Моделът MS8-SE е водоустойчив, което се потвърждава от сертификат IP67. Устройството може да се използва по време на дъжд без риск от повреда. Здравата конструкция предпазва и от прах. Интеркомът дори може да бъде потопен на дълбочина от 1 метър за 30 минути.

Намаляване на шума

Технологията CVC намалява шума и 3D аудио ефектите, осигурявайки ясен звук, дори при високи скорости. Автоматичното регулиране на чувствителността на микрофона в зависимост от скоростта на движение позволява комфортни разговори без прекъсвания.

Поддръжка на музика и FM радио

EJEAS MS8-SE поддържа възпроизвеждане на музика и FM радио. Благодарение на функцията за споделено слушане, всеки в групата може да се наслаждава на едни и същи песни, което подобрява атмосферата по време на шофиране. Възможността за едновременно приемане на телефонни обаждания и слушане на музика е допълнително предимство, което повишава комфорта при използване.

Поддръжка на гласов асистент

Устройството приема гласови асистенти, включително Siri, което позволява още по-удобно използване на функциите на телефона, без да се налага да сваляте ръцете си от волана. Издайте гласова команда, например, за да отговорите на повикване или да промените песен.

Универсалност и лекота на използване

Приложението SafeRiding ви позволява да управлявате групи, да управлявате музика, да работите с FM радио и да актуализирате софтуера. Интеркомът също така предлага автоматично приемане на повиквания и възможност за смяна на канали, което ви позволява да регулирате качеството на звука спрямо условията на шофиране.

Включено:

  • домофон EJEAS MS8-SE
  • USB тип C кабел
  • Ръководство за употреба
  • Аксесоари за монтаж

 

 

Продуцент EJEAS
Модел MS8-SE
Bluetooth версия 5.1
Комуникационен обхват 1000 м
Водоустойчиво ниво IP67
Допълнителни функции CVC намаляване на шума, 3D звукови ефекти
Батерия 3.7V/1200mAh
Работно време 9 в режим Mesh / 17 часа в режим Bluetooth / 29 часа по време на възпроизвеждане на музика / 230 часа в режим на готовност
Време за зареждане 3 часа
Работна температура от -10 до 50°C
Захранване DC5V/1A (USB-C)